Maya Team

Maya je največja športna agencija na Tolminskem.

Poslovni turizem: Maya team je ponosen lastnik Certifikata D, ki ga je podelil Slovenski kongresni urad. Je garancija za strokovno usposobljen kader in profesionalno storitev po najzahtevnejših merilih evropskih standardov za poslovni turizem. Specializirani smo za organizacijo in izvedbo Incentive programov, Team building in Team bonding programov ter Soft skills delavnic.
Agencija Maya je ponosna na račun organizacije in izvedbe več kot 300 All inclusive poslovnih programov in dogodkov za tuja in domača podjetja.

Bogato tradicijo in zaupanje strank uživamo že od leta 1998. Specializirani smo za strokovne in zabavne team building programe, insentive programe ter večje in manjše poslovne dogodke.


Aktivne počitnice:
Maya team je edina registrirana športna turistična agencija v Posočju. Za vas lahko organizira in izvede ALL INCLUSIVE ponudbo tedenskih ali Short break programov. Dobrodošle družine, skupine in posamezniki.

Športni center Labrca: Zadnja pridobitev Maya teama se nahaja tik ob reki Soči (1 km iz Tolmina). Idealna lokacija za poslovne družabne dogodke, različna praznovanja in športno obarvane piknike.

Lokacija: center Tolmina.

V Maya timu združujemo profesionalizem, kreativnost, zabavo in humor.

 

MAYA TEAM
Padlih borcev 1
SI - 5220 Tolmin
T: 05 380 05 30
F: 05 380 05 31
M: 051 312 972
E: info@maya.si
www.team-building.si