Vrtna uta je bila popolna za shranjevanje drv

Vrtna uta je bila popolna za shranjevanje drv

Vrtna uta je bila popolna za shranjevanje drv

Že zelo dolgo se sedaj doma ogrevamo z kaminsko pečjo, torej na drva. Ta drva pa imamo zložena v kleti, ter si jih nato vsak dan prinesemo v dnevno sobo, kjer pa imamo kamin. Ker pa je lahko bilo kar tečno vsak dan iskati drva v klet, pa smo se letos odločili, da bomo morali nekaj glede tega narediti, da si to malo olajšamo.

Zato pa smo se odločili, da bomo kupili kakšno vrtno uto, ter jo postavili na naš vrt. Vanjo pa bi lahko nato spravili kar nekaj drv, ter bi jo nato na vsake toliko časa napolnili, tako da bi drva iz kleti prenesli v vrtno uto. To pa bi bilo veliko lažje, saj bi to pomenilo, da bi morali enkrat na mesec opraviti malo dela, namesto da bi to morali narediti vsak dan.

Ta ideja, da pa bi bila vrtna uta na našemu vrtu, pa je bila zelo praktična, saj smo imeli vrt zraven naše dnevne sobe, kjer pa je to in vrt povezovala stena dnevne sobe, saj je imela vrta, ter tako neposreden dostop do vrta. Zato pa bi bila lahko vrtna uta zelo blizu našega kamina, ter bi rabili zelo malo časa, da bi prinesli ustrezno število drv vsako jutro.

Zato pa smo se kar odpravili v trgovino z pripomočki za vrt, kjer pa smo začeli iskati te vrtne ute. Po nekaj iskanja, pa se je le našla vrtna uta, ki pa nam je bila po velikosti zadosti velika, da smo lahko vanjo spravili čim več drv, vendar pa nebi bila tako velika, da bi zgledala smešna na našemu vrtu. Po opravljenemu nakupu, pa smo bili s tem sedaj zelo zadovoljni, saj nam je to omogočalo, da smo morali vsako jutro prehoditi zgolj nekaj metrov, do vrtne ure, vzeti nekaj drv, ter je bilo to vse, kar pa je bilo veliko lažje kot sprehajanje do kleti.