V lasersko odstranjevanje dlak cenik je bila vključena tudi dodatna nega

V lasersko odstranjevanje dlak cenik je bila vključena tudi dodatna nega

Ker letos rada eksperimentiram, sem se odločila, da bi tudi za videz svojih nog, nekoliko spremenila rutino in si morda privoščila lasersko odstranjevanje dlak.

Ker moja kozmetičarka h kateri sem hodila na depilacijo ni imela laserja, sem morala najti nekoga drugega, ki nudi to storitev. Tako sem mogla pravzaprav najti novo kozmetičarko, ki bi mi bila všeč in mi ugajala. Prav tako pa mi je bilo pomembno tudi, da še vseeno ni predraga. Zato je bilo lasersko odstranjevanje dlak cenik kar težko najti, saj danes večina kozmetičnih salonov svoje cene skriva in jih ne objavlja na spletu. Tako sem za začetek mogla preveriti kateri kozmetični saloni v mojem kraju sploh nudijo lasersko odstranjevanje dlak. Preverjala sem tudi mnenja strank.

Na kar sem izbrala nekaj kontaktov in se kar opogumila in jih kontaktirala ter vprašala za lasersko odstranjevanje dlak cenik. Od nekaterih še danes nisem dobila odgovora. Spet od drugih pa so se takoj odzvali in mi prijazno odgovorili. Na koncu sem si izbrala kozmetični salon, ki sicer ni imel lasersko odstranjevanje dlak cenik najnižji, ampak mi je bil všeč njihov odnos do strank, kar pa mi je bilo zelo pomembno, še posebej če se gre za poseganje v moj videz, tudi na občutljivih predelih. Tako sem se naročila za termin in že bila vsa nestrpna, saj je bilo lasersko odstranjevanje dlak zame nekaj popolnoma novega. Ko je res napočil čas, sem veselo stopila v kozmetični salon. Prišla sem malce prej, da ne bi bila pozna, zato sem še malo počakala v njihovi čakalnici.

Na steni je visel lasersko odstranjevanje dlak cenik, ki sem si ga še enkrat malo pregledala. V drobnem tisku je pisalo kaj vse je vključeno v ceni, kar pa za večino kozmetičnih salonov ni veljalo in ni ponujalo nobene dodatne nege. Tako sem bila še toliko bolj vesela, da sem izbrala prav njih.

V lasersko odstranjevanje dlak cenik je bila vključena tudi dodatna nega