Čarovnik je na zabavi predstavil zelo zanimive iluzije

Čarovnik je na zabavi predstavil zelo zanimive iluzije

Nekaj časa nazaj, je bil najin sin povabljen na zabavo od njegove sošolca. Tako pa je ta praznoval njegov sedmi rojstni dan, tako da smo se poleg otrok, zraven odpravili tudi starši, ter smo se lahko tako med seboj z ostalimi starši malo družili, med tem ko so se otroki zabavali. 

Čarovnik je na zabavi predstavil zelo zanimive iluzije

Tukaj pa so nato starši od otroka, ki je praznoval rojstni dan, najeli tudi čarovnika, ki pa je imel predstavo, da je malo zabaval otroke, oziroma da so imeli še krajšo predstavo, tako da se je čas na zabavi malo popestril. Ta čarovnik ki pa je imel predstavo, pa nas je tudi starše res zelo navdušil. To pa zato, ker je imel kar nekaj trikov in pa iluzij, katere pa so, čeprav so bile namenjene za otroke, presenetili tudi nas, ter nam ni bilo jasno, kako je to sploh naredil.

Zato pa smo bili nato res zelo presenečeni nad tem čarovnikom, ter smo bili zato tudi mi zelo šokirani nad triki. Zelo pa nam je bilo všeč tudi to, da se je čarovnik odločil v svoje trike vključiti tudi same otroke, ter je tako v trike vključil še njih. To pa jim je bilo zelo zabavno, saj so bili tako tudi oni vključeni zraven trikov, oziroma predstave, ter jim je zato ta bila še toliko bolj všeč. 

Po tej predstavi, ki jo je imel čarovnik, sledilo še kosilo, oziroma bolj večerja, kjer pa smo imeli še torto za slavljenca, ter se mu je nato še zapelo rojstnodnevno pesem. Po tem pa smo se še malo družili, nato pa smo se ob 8i uri zvečer odpravili domov, kar pa ni bilo tako pozno, saj je bilo poletje, ter je tako zunaj bilo še svetlo, ter so si otroci želeli še ostati, vendar pa je bila ura že vseeno pozna, ter smo se tako odpravili.